Rotamız Göcek; En Popüler Koylar ;
(02/10/2023)

Muğla ili,Fethiye ilçesine bağlı bir turizm cennetidir Göcek.Mavi yolculukların başlangıç ve bitiş noktası olarak yoğun bir yat trafiğine sahiptir. Uluslararası sulardan gelen uzun yol gezginleri için kapalı körfezi ile sakin ve güvenli bir limandır. Masmavi Akdeniz suları, yemyeşil çam ormanları ve plajları ile saklı bir cennet kabul edilen Koyları ve adaları ile deniz yolcuları için vazgeçilmez bir rota haline gelmiştir. Bölgeyi ziyaret edecek tatilciler için  hizmet verecek kapasitede kaliteli konaklama birimleri, günübirlik tekne turu hizmeti veren eğlenceli sahili ve yakın mesafelerdeki birçok plaj ve koyu ile tatilciler için eşsiz bir alternatiftir.

 Göcek ‘de birbirinden muhteşem onlarca popüler koy bulunmaktadır. Bu doğa harikası koyları gezerken bölgenin bir çok yerinde ve suların altında Likyalılar döneminden kalma tarihi kalıntıları,Bizans dönemine ait yapıları keşfedeceksiniz.Bunlardan en popüler olanı Kleopatra tarafından yapıldığı düşünülen tarihi Hamam dır. Adını bu tarihi hamamdan alan,Kleopatra Hamam Koyu,yat turlarının  en uğrak koylarından birisidir.Bölge muhteşem doğası ile gelen ziyaretçilere eşsiz bir deneyim sunar.Bu doğa harikası koylara Fethiye ve Göcek’ten kalkan turlar ile deniz yolu ile ulaşım sağlanmaktadır.

 

 

Popüler Göcek Koyları ;

-Kleopatra Hamam Koyu

-Tersane Adası

-Göcek Adası

-Yassıca Adaları

-Bedri  Rahmi Koyu 

-Boynuzbükü Koyu

-Martı Koyu

-Göbün Koyu

-Killebükü Koyu

-Sıralıbük Koyu

-Akvaryum Koyu

-Cennet Koyu

-Merdivenli Koyu

 

Sizde Göcek koylarının büyüleyici atmosferine sahit olmak istiyorsanız,Göcek Villa Kiralama seçeneklerimize göz atabilirsiniz.

BU YAZIYI PAYLAŞ