Holiday Markt.com Üzerinden Nasıl Rezervasyon Yapabilirim?
(03/10/2023)

 

www.holidaymarkt.com ‘da Villa Kiralama yapmak isteyenleri yüzlerce tatil evi ve tatil villası bekliyor.Uzman ekibimiz rakipsiz yerel partner ağımızla birlikte tüm kiralık tatil villalarını filtreden geçirip seçkin villaları sizlerin hizmetine sunuyor.

Yüzlerce çeşit villa seçeneklerimizde sizlerin aradığı villayı kolay bulabilmeleri için Villalar Kategorilerine ayrılmıştır.Bunlar dan Başlıcaları; Balayı Villaları,Jakuzili Villalar,Denize Sıfır Villalar,Deniz Manzaralı Villalar,Havuzu Korunaklı Villalar ve Lüks Villalar.

Gitmek istediğiniz bölgelerde nokta atışı konumlarda aradığınız Villayı bulabilmeniz için Villalar Bölgelerine ayrılmıştır.Bodrum Kiralık Villalar,Fethiye Kiralık Villalar,Kalkan Kiralık Villalar,Kaş Kiralık Villalar ve Marmaris Kiralık Villalar. Bu bölgelerde kendi içlerinde mahallelerine kadar filtrelenmiştir.Örneğin Bodrum Yalıkavak yada Kalkan Kışla mahallelerinde de direk Kiralık Tatil Villası araması yapabilirsiniz.Aradığınız tatil evini kolaylıkla karşınıza çıkartacak ve zamandan tasarruf sağlamış olacaksınız.

Holiday Markt müşterilerine zamandan tasarruf sağlarken aynı zamanda güvenli alışverişin rahatlığını da sağlıyor.Aradığınız tatil evini bulduktan sonra villa sayfasının içindeki Talep Formunu dolduruyorsunuz.Talep formunuz tarafımıza ulaştıktan sonra ekip arkadaşlarımız size ulaşım sağlıyor.Rezervasyonunuz tarafımızca konfirme edildikten sonra size holidaymarkt tarafından rezervasyon konfirme maili geliyor.Sizde Size en uygun ödeme biçimini (havale yada kredi kartı mail order)seçtikten sonra ödemenizi yapıyorsunuz ve Rezervasyonunuz Onaylanmış oluyor ve size Voucher gönderiyoruz.Voucher ınızı check in günü muhakkak yanınızda bulundurun.

www.holidaymarkt.com ile ilgili ekstra detaylı bilgi almak isterseniz telefon numaramızdan bizlere ulaşabilir yada Whatsapp hattımızdan iletişime geçebilirsiniz.Ekip arkadaşlarımız size memnuniyetle yardımcı olacaktır.

Holiday  Markt ile sizde tatil planlarınızı farklı bir ışıkta görecek ve detayları keşfedeceksiniz.

BU YAZIYI PAYLAŞ