Kaş: Yapılması Gerekenler
(02/10/2023)

*Kekova Tekne Turu ; 

Antalya’nın Demre ilçesi sınırlarında yer alan Kekova; Kaleköy ve Üçağız köyleri ile Kekova Adasını kapsıyor. Sular altında kalmış batık kentleri, kaya mezarları ve irili ufaklı el değmemiş cennet koylarıyla insanı büyüleyen tam bir doğa harikası.Kekova tekne turları, bu doğa harikası antik kenti keşfetmek isteyenler için mükemmel bir fırsat. Demre ve Kaş kalkışlı bu Kekova turlarında muhteşem koylarda denizin tadını çıkartırken aynı zamanda antik şehir kalıntıları üstünde mistik bir yolculuğa çıkıyorsunuz.

*Patara Plajı’nda Huzuru Yakalayın    

Dünyanın en uzun plajı ünvanını elinde bulunduran Patara plajı 13 km uzunluğundadır.Ayrıca Patara,antik Likya’nın en önemli kentlerinden biridir.Anıt mezarları,Hamamları,sular altında kalan kilisesi ile sizi tarihte yolculuğa çıkaracak olan bu sıra dışı kenti görmenizi öneririz.Caretta carettalara ev sahipliği yapan bu  antik plajı saat 20:00 a kadar ziyaret edebilirsiniz,20:00 dan sonra bu sahili gerçek ev sahipleri caretta caretta’lara bırakıyoruz.

*Kaputaş Plajı’nda mavinin her tonunu yakalayın:

Kaş-Kalkan yolu üzerinde bulunan Kaputaj plajı,muhteşem güzelliğiyle sizi kendisine hayran bırakacak.Muhteşem manzarası,mavinin her tonuna sahip denizi ve gün batımı ile sizi kendisine çekecek olan Kaputaj plajını keşfetmeden tatilinizi bitirmeyin.

*Saklıkent Kanyonu’nu Keşfedin:

Akdeniz ‘in en özel yerlerinden biri olan Saklıkent Kanyonu 18km uzunluğunda ve 200 metre yüksekliğindedir.Kanyonda ilerlerken Buz gibi suların içinden yürüyecek,kayaların arasından geçecek,şelalelerin altında yüzeceksiniz.Dünyanın merkezine yolculuk yapma hissi veren bu müthiş deneyimi ,keşfetmeden Kaş dan ayrılmayın.

*Antik Şehirler de Mistik Yolculuk yapın:

Antalya’nın Kaş ilçesi binlerce yıldır bir çok medeniyete ev sahipliği yapmıştır.Kaş bölgesinin hemen hemen tamamı pek çok antik kent mevcuttur.Patara,Pirha,Xanthos,Letoon,Nysa,Antiphellos,Apollonia,Istlada,Isında,Kandyba,Aperlai antik kentlerindeki mistik havayı solumadan tatilinizi sonlandrımayın.

 

Sizde bu cennet koylarda tatil yapmak ve antik kentleri keşfetmek istiyorsanız,Kaş Kiralık Tatil Villalarımızdan rezervasyon yapabilrsiniz.


 

BU YAZIYI PAYLAŞ