Fethiye ; Muhteşem Koyları ve Plajları
(02/10/2023)

*ÇALIŞ PLAJI

Fethiye merkeze çok yakın konumda bulunan 4 km uzunluğundaki muhteşem plaj,yazın her döneminde hafif bir esintiye sahiptir.Fethiye bölgesinde Gün batımını izleyebileceğiniz müthiş bir konuma sahiptir.Görmeniz gereken yerlerin başında gelmektedir.

 

*ÖLÜDENİZ

Fethiye nin gözbebeği olan Ölüdeniz,benzersiz denize ve kumsallara sahiptir.Yeşil ile mavinin bizlere resital sunduğu bu muhteşem bölgede,huzuru,doğayı ve mükemmelliği keşfedeceksiniz.

 

*KELEBEKLER VADİSİ VE KABAK KOYU

Yerli ve yabancı bir çok turistin ilgisini çeken bu doğa harikası bölge,Babadağ eteklerinde bulunuyor.200 metre genişliğindeki plajı,800 metreye varan yamaçları,şelaleleri ve göletleri ile keşfedilecek yerlerin en başında geliyor.Bir çok aktiviteyi de yapabileceğiniz bu bölgeden dünyanın en uzun yürüyüş yolu Likya Yolu da geçmektedir.Kelebekler vadisi ve Kabak Koyunu keşfetmeden Fethiye tatilinizi sonlandırmayın.

 

*CENNET VE KATRANCI KOYU:

Cennetten bir köşe gibi masmavi denizi,yemyeşil doğası ile sizlere muhteşem bir tatil deneyimi sunuyor.Eşsiz manzarası bir görsel resital sunuyor.Yapılacaklar listenizde mutlaka işaretlemeniz gereken bir yer.

 

 *12 ADALAR TURUYLA EŞSİZ KOYLARI KEŞFEDİN:

Fethiye nin  el değmemiş adalarında muhteşem koyları keşfetmek istiyorsanız,tam size göre bir deneyim.Fethiye limandan kalkan tur tekneleri size bu imkanı sağlıyor.Fethiye bölgesinde 12 adalar tekne turu yapmadan ,tatilinizi bitirmemenizi öneririz.

 

Sizde bu cennet koylarda denizin tadını çıkartmak istiyorsanız,Fethiye Kiralık Tatil Villalarımızdan rezervasyon yapabilirsiniz.


 

BU YAZIYI PAYLAŞ