Bodrum Yapılacaklar Listesi
(02/10/2023)

BODRUM KALESİ:

Bodrum un tam merkezinde bulunan Bodrum Kalesi,gezilecek yerlerin en başında geliyor.Bodrum’un simgesi ve en meşhur yeri olan Bodrum Kalesi’nin surlarından baktığınızda Bodrum ayaklarınızın altında kalıyor.Bu müthiş manzarayı görmeden gitmeyin.Bodrum merkezdeki Villa  tatili seçeneklerimizden Bodrum Kalesinin muhteşem manzarasını gün batımı ile birleştirebilirsiniz.

BODRUM ANFİ TİYATROSU:

Anadolunun en eski tiyatrolarından birisi olan Bodrum Anfi Tiyatro m.ö.4 . yüzyılda inşa edilmiştir.Günümüze kadar yapısını korumaya başarmış olan bu antik yapı,günümüzde bir çok sanatsal ve kültürel aktiviteye de ev sahipliği yapmaktadır.

ORAK ADASI:

Bodrum Orak adası yemyeşil doğası ,el değmemiş masmavi berrak denizi ile siz gezginlerin uğrak noktası.Mavinin her tonuna hakim olan koylarında özgürlüğü ve huzuru ruhunuzda hissedeceksiniz.Günübirlik tekne turları ile gidebileceğiniz bu cennet adayı,görmeden geçmeyiniz.Villa kiralama danışmanınızdan günlük tekne turları hakkında detaylı bilgi alabilir,dilerseniz ekibimiz size turlarla ilgili destek sağlayacaktır.

PEDASA ANTİK KENTİ:

Milattan önce 2000 lerden,Bizans dönemine kadar bir çok kalıntı ve antik yapı Pedasa Antik kentinde sizlerin keşfini bekliyor.Bu mistik ve antik kenti görmeden Bodrum tatilinizi sonlandırmayın.

MYNSDOS KAPISI:

Bodrum sınırları içinde bulunan tarihi bir alandır.Kuleler,mezarlar,antik yapılar bulunmaktadır.Kulelerden biri kendisini muhafaza ederek günümüze kadar aynı şekilde ulaşmıştır.Bodrum’a açılan bu antik kapıyı sizde keşfetmelisiniz.

CENNET KOYU:

Bodrum’un eşsiz koylarından biridir.Doğası cenneti andırdığı için Cennet Koyu ismini almıştır.yerli ve yabancı  turistlerin 1 numaralı tercihlerinden olan bu Cennet koyu,görmeden Bodrum’u terk etmeyiniz.Bodrum’daki herhangi bir Villa tatili seçeneğimizden Cennet Koyunu keşfetmeniz sadece dakikalarınızı alır.

KOS ADASI:

Bodrum’a çok yakın olan komşu ada Kos Bodrum’a sadece 2.5 saat mesafededir.Yunanistan 12 adalara bağlı olan Kos,12 adaların incisidir.Turistlerin oldukça yoğun olarak tercih ettikleri bır destinasyondur.Bodrum’dan günübirlik turlarla Kos Adasını keşfedebilirsiniz.Bodrum bölgesinde  7 günlük Villa tatilinizin 1 gününü Kos adası turuna ayırabilirsiniz.

AKVARYUM KOYU:

Berrak ve tertemiz görüntüsü ile akvaryuma benzetildiği için Akvaryum Koyu ismini almıştır.Pırıl pırıl denizi ve doğasıyla gezginlerin ilgi odağı olmuştur.Bu doğa harikası koyda denizin tadını çıkarmadan Bodrum’u terk etmeyin. Villa kiralama danışmanınızdan günlük tekne turları hakkında detaylı bilgi alabilir,dilerseniz ekibimiz size turlarla ilgili destek sağlayacaktır.

 

Sizde bu cennet koylarda tatil yapmak ve antik kentleri keşfetmek istiyorsanız,Bodrum Kiralık Tatil Villalarımızdan rezervasyon yapabilirsiniz.


 

BU YAZIYI PAYLAŞ