En Güzel Bisiklet Rotaları ;

Günümüzde insanlar, evlerinde, dışarıda, iş yerlerinde ve günlük yaşamın hemen her alanında çevre dostu tutum sergileyerek sağlıklı yaşama verdiği önemi ortaya koymaktadır. Kalabalıktan,şehir gürültüsünden  ve stresten uzaklaşarak doğa içi bir maceraya atılmanın en güzel  yolları bisiklet turları.Yerel ve lokal yerleri keşfebileceğiniz,bulunduğunuz yöreyi daha iyi tanımanız için bisiklet rotaları büyük fırsatlardır.Akdeniz ve Ege bölgelerinde doğa ile iç içe ,antik kentler arasında,deniz kıyısında muhteşem Bisiklet Rotaları mevcuttur.Bunlardan en önemli olanları sizler için derledik;

 

LİKYA YOLU: Bisiklet Turları (Trekking) için ülkemizin en önemli rotalarından biri olan Likya Yolu, bisiklet tutkunları için kusursuzdur. Akdeniz’in muhteşem manzarasına karşı, Antalya’dan Fethiye’ye  kadar uzanan ,toplamda 535 kilometrelik bir parkura sahiptir.Likya Yolu  Türkiye’nin en uzun rotası olarak da biliniyor. Antik kentlerin, masmavi denizin ve yemyeşil dağların içinde bulunduğu rota tatilinize renk katacaktır. Rotanıza Göcek’den başlayıp, Fethiye ve Kaş istimaketine doğru tura çıkabilirsiniz; bu ilçeleri keşfedebilir, güzergah içinde bulunan birçok antik kenti de gezebilirsiniz.Bu rotaları çeşitlendirebilir,Akdeniz’i baştan keşfedebilirsiniz.

GÖKOVA KÖRFEZİ:. Bodrum’dan başlayıp Datça’ya kadar uzanan bu doğa ile iç içe rota bisiklet tutkunları için birebirdir. Muhteşem körfez manzarası eşliğinde bol bol deniz molası verip turunuza devam edebilirsiniz. Yemyeşil Ormanlar,yeni köyler,yeni canlılar,yeni kültürler keşfedilmek için sizi bekliyor.

TOROSLAR: Bu rota Antalya dan başlayıp,Fethiye bölgesinde bitiyor. Toros dağlarını yol arkadaşı yaptığınız bu eşsiz rotayı seçmek sizi hiç pişman etmeyecek. Rota güzergahı Antalya ,Çıralı, Gömbe Yaylası ,Saklıkent ,Kayaköy ,Fethiye’dir. Toros rotasının uzunluğu  300 kilometre olup ,aynı zamanda Türkiye’nin en güzel rotalarından biri olan Likya Yolu ile de birleşiyor. Rota boyunca bir çok yeni yer keşfedip,doğa sporu yapmanın tadına doyamayacaksınız.

Sizde Kiralık Villarımızdan birini seçip,bu essiz rotalarda maceraya başlayabilirsiniz.Bu rotalara en yakın Kiralık Villa seçeneklerimiz hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.


 

BU YAZIYI PAYLAŞ